SOBRE MÍ

Des dels turons dels Pirineus catalans, creuant el món sencer, i acabar tornant a casa amb una gran motxilla d’aprenentatge. Una infància plena d’estius llargs i càlids, una gran quantitat d’esports d’equip va construir el camí per a la meva fascinació i motivació pel món de les ciències de l’exercici i de l’esport. Un títol universitari va precedir d’unes pràctiques al Chelsea FC, que van brindar una visió única de nivell superior de la preparació física. Des del treball de força, readaptació i prevenció de lesions. Amb l’experiència adquirida des de llavors i arreu del món, estic orgullosa dels diversos coneixements que he adquirit i les habilitats que he desenvolupat, que han donat forma a la meva filosofia d’entrenament, i han pogut construir el meu projecte nufit.

La meva filosofia sobre la salut es basa a assolir un estil de vida equilibrat amb hàbits d’exercici i de nutrició sostenibles; per això crec que si la nostra societat fos més activa, podríem reduir moltes malalties, físiques i mentals i millorar les nostres vides. L’exercici realitzat sota supervisió professional amb correccions tècniques és molt més beneficiós que l’exercici sense. Estic aquí per ajudar-te a millorar i a aconseguir les teves metes, per ajudar-te a moure el teu cos més lliurement, per ajudar-te a desenvolupar la força òptima del teu cos, de la manera que ho necessitis al teu esport o al teu estil de vida, i per aconseguir-ho en un ambient amigable i positiu.

Estudis i experiència

Màster en la Readaptació a l’Activitat Física i la Competició Esportiva (EUSES)

Formació FIDIAS en entrenament pre-post part
Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (INEFC Lleida)

10 anys d’experiència en preparació física i entrenament personal a Barcelona, Dublín, Londres i Melbourne entre l’altres.

Pràctiques en readaptació, preparació física i prevenció de lesions amb el FC Chelsea Ladies i Club Gimnàstic de Tarragona

Diploma en nutrició de l’exercici i l’esport

Especialitats

Preparació física

Readaptació i prevenció de lesions

Pèrdua de massa grassa i guany de massa muscular

Entrenament pre i post part

Educació i coaching nutricional

Preparació per a les proves d’INEFC, bombers , mossos d’esquadra, policia nacional, etc.

Biomecànica de la carrera i preparació de proves de resistència